Suroviny:
tekvica (hokaido)
kokosove mlieko(asi 150 ml)
cibuľa
zemiak
prírodná vegeta (napr. Alnatura z DM)
soľ, korenie, bazalka
Postup:
Cibuľu nakrájame na drobno a osmažíme na oleji. Pridáme ošúpanú a nakrájanú tekvicu a zemiak. Osolíme, okoreníme, pridáme bylinky podla chuti a chvíľu smažíme za stáleho miešania.Potom zalejeme horúcou vodou v ktorej sme pred tým rozpustili vegetu. Zalejeme podľa toho akú hustú chceme mat polievku. Varíme do zmäknutia a potom rozmixujeme ručným mixérom. Do rozmixovanej polievky pridáme kokosové mlieko (podla chuti) a este par minut povarime. Do hotovej polievky možme dať čerstvú bazalku.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára